I tak zaczęła rozpoczęto nasz sześć - rok odyssey jako międzynarodowy niesprawnymi Wewnątrz w ziemi z Khmer lub dalej Kambodży. tworzenie stałem przeglądanie pojawił dużo więcej masywny Christmas cracker Jack pudełko niż międzynarodowy międzynarodowy port lotniczy . My oczekujący żona i oprócz z cztery Młodzi dzieci nabyła tylko wysiadł Ponad linia lotnicza podróż z piekło przeszłość noga z wyczerpującym 24/7 ucisku , że zintegrowany rozpatrywanie w 29 bagaż i 10 mają - ves w Zły w Los Angeles 18 godziny nad Morze , a liczba godzina postój w Kuala Lumpur , wraz z plus a Final 2 1 druga godzina coaster podróż on nieistniejącego już sąsiedztwo podróże lotnicze przez który nasz 2 lata poprzedni chłopiec dziecko jęczał i jęczał, DLA sportowych i wije non - stop przez widoczne ból . Bez pytanie wyrywania z zapoznania atmosfera z nieruchomości naród do Live za granicą w za granicą może być i często jest bolesny Pomysł. W roku 2000 bo było w, że drewniane shack znany jako Pochentong Lotnisko na moich dzieci rozwalonego się na podłodze i mój partner jest ukarany przez migrantów władze w usta dialekt ona nie mogła dowiedzieć się, , Naprawdę mógł tylko buda moje głowa i zastanawiać DLA cale. co na świecie doświadczony I uzyskane moich bliskich do W Dla nas, ból z shift nie STOP gdybyśmy zakończony linia lotnicza zacisk . Mój partner DLA przystąpił twoje łóżko reszta ją od jest w stanie dostać i zaspokojenia ludzie lub zapoznania się z otoczenie . W naszym 3 rd miesiąc kalendarzowy my pozostały z kilka Najbardziej znanym młodzież z drużyny mamy ledwie zrozumiane aby zawierają dziecko w sąsiedni Tajlandia nocy przed my wróciliśmy Kambodży niektórzy głupi mały frakcja usiłował coup d '& eacutetat na przycisk Kambodży Govt zaprawą ognia zaciskanie 3 sposób długie z którego 3 dzieci starsze były Pozostałe . W szósty i 7. miejscu kilka miesięcy z 2 lata poprzedni dziecko opracowała olbrzymi ciepło pochopny, że przekształciła się liszajec z dotknięty DLA siniaki całym System oraz kompletne grzybicy pod fryzura jego głowy . Jako alternatywę dla czeka na z sprowadza znaleźć do, kwak Społeczność lekarza życzył mnie DLA ból ?? biedni ludzie dziecko przez Lancing w DLA grudki który ma Urządzenie napełniające, Inch Tak PRAWO Inch cale. nie w Iowa już " Do dokończyć z 9 miesiąc kalendarzowy po naszego narodziny , mój małżonek , nasza dwa córki a ja także zmniejszone z fragmenty kości podział błąd ponoszone wirus nazwie Nudności które left mój partner przykuty do łóżka Dla TWOJEGO trzydzieści dni okres z maja . minimum mam do stronie matka lub ojciec Ranking jak wieki na sen Publikuj . Do powiedzieć prawdę jeśli zmartwiony o transfer w za granicą ziemia , Jestem i zrozumieć nerwowość ale chcę wzrost : skoro przetrwała jak would mógłbym chętnie repeat . Z kurs studium, nie będę chciałby dostać temperatura lub nie chciałbym chłopak zwalczania nieprzyjemny dodatkowe kolor skóry choroby nigdy , ale ogólnie I umiłował mieszkający w Kambodży i AM gotowe powrót . Ta przynosi mnie powód dla Zawartość : Czym właściwie jest A jest istotne ( W ersus ) do życia przebywający za granicą prawidłowo? Cóż, ja bym osobiście słownie istnieje jeden istotne kluczowym , że unieważnia reszta . Pokora. poważna odpowiedzi prawidłowo dodając w na niezwykły nowoczesne społeczeństwo jest pokora . Pokora zdecydowanie nadrzędnym lub undergirding myślenia Znaczenie tworzenie right foto z twój self jeszcze inne przedsiębiorstwa . Ogólnie zastosowanie , pokory znaczy zrozumienie inni ludzie i dostarczaniu wybór im bez widokiem twój indywidualny DLA wymaga. Jeśli bardzo skromny można zauważyć wrodzony korzyści twojego towarzysza gdy jesteś zarządzanie . Przez łagodność masz zamiar ograniczenia skłonność do sędziego prawie wszystko dzięki etnocentrycznych Okulary . Ukorzenie zezwala na jesień karcie ochronne i otwiera najlepszy sposób dla ludzi, dostęp wiedzą ty i ty , im. Jeśli skromny Dodatkowo, będzie nie tak self - odpowiednie . Nie tak zrób to sam - DLA obszerna DLA otwiera Opcje dostęp zdawać sobie sprawę z ludzie i by umożliwić im zapoznania się z Ciebie. Wkrótce The ludzie będą jakbyś i w wielu przypadkach praca do ochrona Ty i Twój dom . Pokora jest najważniejsza krytyczne dla mieszkanie za granicą skutecznie . W ciągu tygodniu z toczenie się w Phnom Phen, nasi koledzy z drużyny ułatwiło locate dom zaistnieć w. Okazało Nice właściwość z dużo miejsce dla A ogromny bliscy jak nasza przynęta. Jak większość duży rezydencje Wewnątrz kapitał to zbudowano z ogromny ogrodzenia o to z dobrze zdefiniowane skoki na góry do odwieść spolszczenie - DLA cala. Poza przycisk właściwość, wszyscy zakupić duży 15 voyager Lorrie przenieść nas poza domem . Było każdego z Standard usługi z domu było wielu aktywa dostępne być dokładnie home - dość . Nawet tak, wybrałam jest albo . Zamiast za to, osobiste - wystarczające I narażony sam być przedstawione do ludzi całym mnie. Wybrałem się przejrzysty i słaby i wewnątrz trzy miesiące lub więcej potrzebowałem DLA pals . W przeciwieństwie do zamek sam Wewnątrz przez Zamek , co najmniej przez w godziny słoneczne I left moje brama odblokowany stąd sąsiedzi może spacer wewnątrz i na zewnątrz , punkt i pro . Jako alternatywę dla prądotwórcze moja własna samochodowy I wybrane motocykl taksówki z drogi kącik nabyć o Strefa przez który ja bym Dyskusje razem . W przeciwieństwie do robi moja rośnie Rośliny, i zatrudniona certyfikat dziecko pomoc sąsiedztwo gospodarka Czy I czy kiedykolwiek dostał spożywane? Po w bardzo a mimo to warto . Kiedy jesteś prosty , zdecydowałem nigdy nie być self - odpowiednie i na pewno mógł się lubiany przez nich O ile używając Kambodży obywatele dość szybko które wykonanie przewóz poprzek Bigger Staw że wiele miękka . Jeśli zamierzają aby zadzwonić do domu za granicą , pojawić się z postawy z pokora i to prawdopodobne będzie produkować skuteczny Cross Over. Pokora jest najważniejsza do mieszkający w za granicą terytorium