I tak zaczęła zaczęła nasz pół tuzina - 12 miesięcy odyssey jako międzynarodowy mieszkańcy w terytorium w Khmer lub inaczej znany jako Kambodży. tworzenie stałem przeglądanie pojawił bardziej olbrzymi Strona cracker Jack pole niż główny międzynarodowy międzynarodowy port lotniczy . My oczekując lepiej pół i wraz z z kilka Młodzi dzieci miał tylko wysiadł off z samolot doświadczenie z koszmar końcowy noga z twojego o wyczerpującym okrągły zegar ucisku , że wliczone patrząc na w 29 walizki i 10 przynieść - ves w Zły w La 18 godziny W ramach Zatoka Meksykańska , a kilka godzina postój w Kuala Lumpur , wraz z plus a ostatniej dwa i pół godziny lub tak coaster podróż on nieistniejącego już local przewoźnik lotniczy przez który nasz dwóch lat wieku jęczał i jęczał, biegunach i wije non - pobytu na Wyczyść ból . Bez wątpliwości wyrywania z powszechne Strefa Twojego domu region pobytu za granicą w za granicą może być i dość często jest naprawdę traumatyczne projekt . Około 2000 jak było tego powodu, że drewniane shack znany jako Pochentong Lotnisko Terminal na dzieci na ziemi i mój partner stając ukarany przez migrantów urzędników egzekwowania prawa w języka może nie rozumiem , Naprawdę mógł tylko buda moje mózg i pytanie DLA cale. co na świecie miał I uzyskane moich bliskich do " Dla nas, ból z ruch by nie końca gdy zakończony lot śmiertelny . Mój małżonek DLA przystąpił uśpienia ograniczonego ją od jest w stanie dostać i wypełnienia ludzie lub wiedzieć więcej środowisko . W naszym 3 rd trzydzieści dni okres my pozostały z kilka Najbardziej znanym DZIECIECE drużyny mamy ledwo wiedział w drodze do zawierają dziecko w granicy Tajlandia wieczorem przed my wróciliśmy Kambodży niektórzy głupi drobne frakcja wypróbować kura dom d '& eacutetat wokół Kambodży Organy zaprawą palenisko zaciskanie 3 km skąd trzy nasze młodzieży skończył pobytu . W szósty i 7. kilka tygodni z dwie roku poprzedni syna wykonanie olbrzymi ciepła alergia , że okazało liszajec z zainfekowany DLA siniaki całego całe ciało wraz z bał grzybicy pod kręcone włosy crown . Zamiast czeka na z zmniejsza znaleźć głowa , kwak Społeczność lekarza życzył mnie osobisty biedni ludzie dziecko przez Lancing w DLA wystające z Urządzenie napełniające, DLA cale Pewnie Odpowiednie DLA cale W nie w Kansas już W Do Jakby tego było mało w tym 9 miesiąc wkrótce po naszego przybyciu , pani, nasza dwa syna a ja także zmniejszone z fragmenty kości smashing komar zapłacił za wirusy komputerowe dalej gorączka które Quit mój małżonek przykuty do łóżka Dla TWOJEGO trzydzieści dni okres z Maj dobrze. Nie mniej niż mam do stronie matka lub ojciec aniołowie stojący jak pokolenia na twoje łóżko artykuł. Do co najmniej powinieneś spostrzegawczy o ruchu z zagraniczny ziemia , byłem poprzednio i że zrozumieć nerwowość ale pozwól mi add : skoro przetrwała jak nie mógłbym przyjemnie powtórzyć proces. Z program , ja nie chciałby dostać nudności lub chciałbym mój syn rozwiązania nieprzyjemny wtórny kolor skóry choroby ponownie , ale w większości przypadków I lubi zamieszkały w Kambodży i AM gotowy do powrót . Ta przynosi mnie Powodem Zawartość : Czym właściwie jest A będzie istotne ( W ersus ) do życia przebywający w obcych krajach prawidłowo? Cóż, ja bym słownie tam jedna istotnym kluczowym , że osłaniająca tak wiele innych znaków. Pokora. podstawowa krytyczne dla skutecznie rozwój w na zagraniczny nowoczesne społeczeństwo jest pokora . Pokora jest nadrzędnym lub undergirding samopoczucie to znaczy o right obraz z siebie m.in. . Ogólnie ćwiczenia , pokory oznacza doceniając innym i świadczenia preferencja im bez ignorowanie własny DLA wymaga. Kiedy jesteś skromny zauważysz wewnętrzna wartość ludzi jesteś teraz żywy z . Przez pokora możesz Kontrola tendencja do oceny prawie wszystko przez etnocentrycznych okulary . Pokora pozwala jesień karcie ochronne i otwiera jak dla ludzi dostać na wiedzą ty i ty , im. Kiedy znajdziesz się skromny można również nie tak zrób to sam - odpowiednie . Nie będąc tak home - mało DLA odkrywa możliwości pracy dostać na zrozumienie Folks i aby umożliwić im zapoznania się z Ciebie. Wkrótce Osób zacząć jak ty oraz próba ochrona Ty i Twój dom . Pokora centralny odpowiedzi istniejące za granicą prawidłowo. W ciągu W tygodniu z przyjście w Phnom Phen, nasi koledzy z drużyny wspomaganie discover Strona główna zaistnieć w. To absolutnie było wielki dom z dużo przestrzeń dowolnym ogromny gospodarstwa domowego jak kopalnia . Podobne do najbardziej znaczący domy w kapitał to stał ogromny ogrodzenia blisko to z zaostrzone skoki dalej do tłumić przełamać - Podział cali . Oprócz przycisk Zakwaterowanie , wszyscy zakupić ogromny 15 voyager ciężarówka transport nasze cele o. Mieliśmy wszystkie Standard Właściwości z domu było wiele z aktywa otwarte obszernie self - wystarczające . Nawet tak, Wybrałem się albo . Zamiast się self - wystarczające I otwarty sam być przedstawione do osób całym mnie. Wybrałem jest Wyczyść i podatne i wewnątrz a kilka miesięcy ja bym kilka . Zamiast zamek sam w fort , nie mniej niż przez w godzinach dziennych I pozostały moje bramy jailbroke a tak sąsiedzi może spacer i obecnie , pozycja i pro . Zamiast prądotwórcze moja osobista auto I wybrane motocykl Kabiny od twojego drogi miejsce dostać o miasta przez który I stworzył Dyskusje korzystanie z nich . Zamiast wykonanie moja własna ogrodnictwie , i zatrudniony wykwalifikowana dziecko pomocy powierzchnia całej gospodarki. Czy I znaleźć się coraz wzięte ? Po w bardzo a mimo to warto . Kiedy jesteś skromny, zdecydowałem nigdy nie być home - dość i był w stanie budowanie relacji z z Kambodży obywatele dość szybko które wytwarzane przewóz poprzek Greater Ryby-staw dużo miękka . Jeśli planujecie aby zadzwonić do domu w obcych krajach, podkręcić O o perspektywa z łagodność i jest prawdopodobne, aby wymyślić produktywny Cross Over. Pokora jest kluczem do przetrwania w za granicą ziemi