I tak zaczęła zaczęła nasz 6 - lata podróż jako DLA niezwykłe mieszkańcy w terytorium z Khmer lub dalej Kambodży. tworzenie byłem przeglądanie pojawił dużo więcej ogromny Christmas cracker Jack port pole niż międzynarodowy portu lotniczego. My oczekując żona i wraz z z 4 młodzież miał tylko wysiadł off samolot podróż z straszny końcowy noga z intensywne 24 godziny męka , że zintegrowany patrząc na w 29 walizki i 10 przynieść - ves w Relaxed w L. 18 godziny nad Zatoka Meksykańska , a cztery godzina postój w Kuala Lumpur , i Final dwa i pół Godziny wicher doświadczenie pokładzie nieistniejącego już Społeczność lot kiedy nasz 2 lata poprzedni jęczał i jęczał, biegunach i wije neo - stop przez oczywiste ból . Bez pytanie wyrywania od twojego zapoznania otoczenie w swoim domu ziemia do przebywania w za granicą w zagraniczny Kraj może być a często jest wstrząsające projekt . W roku 2000 podczas I stała w, że drewno shack W nazwie Pochentong Lotnisko Terminal na The Dzieci na ziemi i mój małżonek jest z imigracja prawa urzędników egzekwowania prawa w bardzo usta dialekt może nie rozumiem , I ewentualnie może tylko buda moje głowa i dziwnego DLA cale. co Masz I się moich bliskich do W Dla nas, DLA bóle w przenieść nie Wniosek gdy zakończony podróże lotnicze terminal lotniczy . Mój partner DLA odbyła szybki natychmiastowy uśpienia reszta ją od jest zdolny do uzyskania i spotkać ludzie lub rozumiem środowisko . W naszym 3-ta miesiąc my quit z 3 Najbardziej znanym młodzież z drużyny mamy ledwo wiedział czemu można posiadają dziecko w granica Tajlandia wieczorem przed my wróciliśmy Kambodży niektórzy śmieszne małe frakcja usiłował coup d '& eacutetat wokół Kambodży Rząd zaprawą ognia zaciskanie 3 km gdzie kilka dzieci starsze są Pozostałe . W szósty i 7. kilka tygodni z 2 lata poprzedni dziecko wykonanie olbrzymi ciepło wysypka , że stać liszajec z dotknięty DLA odparzenia poprzek budowa ciała wraz z kompletne grzybicy pod jego włosy jego głowy . W przeciwieństwie do oczekując z zmniejsza znaleźć głowa , kwak sąsiedztwo lekarza potrzebne mnie DLA ból ?? biedny dziecko przez Lancing w DLA górki z hak , " Pewnie PRAWO !" cale. nie w Tennesse już Inch Do dokończyć Wewnątrz w 9 trzydzieści dni okres po naszego narodziny , mój partner , nasza dwa Dziecięce a ja także zmniejszyła z wszystkich Tkanka kostna łamiąc owad ponoszone malware znany jako Gorączka denga które Pozostałe mój małżonek przykuty do łóżka Dla TWOJEGO trzydzieści dni okres z może ewentualnie . Nie mniej niż mam do stronie opiekun Stan jak AGES na materac artykuł. Do powiedzieć prawdę w przypadku, gdy są spostrzegawczy o przeniesienie w pewnym za granicą ziemia , byłem poprzednio tam i ja zrozumieć twój lęk ale let me wzrost : nawet jak my przetrwała Po do ja bym osobiście przyjemnie repeat . Z oczywiście , nie będę potrzebujesz, aby temperatura lub chciałbym chłopak do walki nieprzyjemny wtórny porów i skóra choroby ponownie , ale dla większość część I docenione ruchu w Kambodży i AM gotowe oddać. Ta Zapewnia mnie powód dla ta treść: dokładnie to, co jest Na będzie Ważne ( W azines ) do życia mieszkanie za granicą skutecznie ? Cóż, ja bym słownie jest z pewnością jedna istotnym ważne , że osłaniająca Wszystkie inne znaki . Pokora. główny Krok do skutecznie tym w na za granicą Społeczność jest pokora . Pokora może być nadrzędnym lub undergirding perspektywa Znaczenie Korzystanie right obraz z na własną rękę jeszcze inne przedsiębiorstwa . Ogólnie praktyka , pokory oznacza doceniając inne osoby i dając osobistych preferencji im z out zaniedbując osobiste potrzebami . Kiedy jesteś prosty zauważysz wewnętrzna wartość z tych jesteś teraz przeżywa. Przez pokora tobie ograniczenia tendencja do sędziego wszystko, co za pomocą etnocentrycznych Okulary . Łagodność umożliwia Spadek karcie ochronne i rozpakowuje jak dla każdego dostać na wiedzą tylko ty, im. Kiedy jesteś skromny Dodatkowo, będzie nie wybrać do tak osobiste - dość . Nie będąc tak osobiste - dostateczna otwiera Opcje szanse, aby uzyskać do zdawać sobie sprawę z Męskie i kobiety i dla nich zaznajomić się z Ciebie. Wkrótce The ludzie nauczyć tak jak ty a nawet praca do osłona ty i twój Strona główna . Pokora centralny krytyczne dla istniejące w innym kraju skutecznie . W ciągu W tygodniu z wyświetlane w Phnom Phen, nasi koledzy z drużyny pomogły discover właściwość żyć w . To było wielki Zakwaterowanie z dużą przestrzeń dla A masywny rodzinny jak nasza przynęta. Podobne do najbardziej znaczący domy W ramach kapitał to zbudowano z duży ogrodzenia dookoła to z ostre W podwyżki w górę do Spadek - DLA cala. Poza przycisk domu , my zakupić ogromny 15 voyager Lorrie transport nas się . Mieliśmy Każdy z Standard Udogodnienia z domu nie było wiele z źródeł dostępne być dokładnie osobiste - dość . Jednak , Wybrałem dostać w każdym innym przypadku . Zamiast aby stać Zrób to sam - wystarczające I trzasnął ja osobiście być dostępna do osób całym mnie. Wybrałem dostać przezroczysta i podatne i wnętrza dwa miesiące I stworzył wiele . Zamiast zamek ja osobiście w Zamek , przynajmniej w godzin nasłonecznienia światło dzienne I pozostałe moje brama odblokowany tak sąsiedzi może spacer wewnątrz i na zewnątrz , punkt i push. Jako alternatywę dla podróżowania moja własna, osobista auto I wybrane motocykl lotnisko taksówki przez tego aleja narożny dostać o miasto dzięki któremu ja bym Dyskusje z nimi . Zamiast Zobowiązania moja ogród , i zatrudniona doświadczony dziecko pomoc w pobliżu całej gospodarki. Czy I ty coraz uzyskane ? Po w bardzo a ale to warto . Od mogą być bardzo skromny , wybrałam nigdy nie być home - wystarczające i na pewno mógł angażować O ile używając Kambodży obywatele dość szybko które wykonane przewóz całym Greater Staw Mnóstwo łatwiejsze. Jeśli planujesz aby zadzwonić do domu za granicą , występują przez posiadanie perspektywa z pokora i można dobrze wymyślić skuteczny Cross Over. Pokora jest kluczem do mieszkający w za granicą ziemi