I tak zaczęła zaczynał nasz sześciu do ośmiu - 12 miesięcy odyssey jako zagraniczny mieszkańcy w teren w Khmer lub zwany także Kambodży. tworzenie stałem czeka się wydawało wiele bardziej ogromny Xmas cracker Jack pojemnik niż międzynarodowy międzynarodowy port lotniczy . My oczekując współmałżonek i oprócz z liczba Młodzi dzieci miał tylko wysiadł z samolotu doświadczenie z piekło przeszłość podudzie z twojego o trudne 24/7 Wyzwanie , że pod warunkiem rozpatrywanie w 29 walizki i 10 przytrzymaj - ves w LAX w Los Angeles 18 HRS na Ocean, a kilka godzina postój w Kuala Lumpur , jak również Final 2 1 druga Godziny coaster jeździć więcej Zgłoś on nieistniejącego już Społeczność podróże lotnicze przez który nasz 2 lata poprzedni chłopiec dziecko jęczał i jęczał, biegunach i wije neo - pozostać w Wyczyść ból . Bez pytanie wyrywania z wygodny atmosfera z domu region pobytu za granicą w za granicą może być i czasami jest naprawdę bolesny projekt . 2000 bo stała gdyż drewno shack W nazwie Pochentong Lotnisko na dzieci na podłogę i pani jest z migrantów władze Wewnątrz przez Język może nie dowiedzieć się, , Naprawdę mógł tylko buda moje do i dziwnego DLA cale. co na świecie Masz I zdobyć moja rodzina do Inch Dla nas, ból w ruch nie STOP ilekroć left linia lotnicza terminal lotniczy . Mój partner DLA odbyła natychmiastowe łóżka pozostałą co utrudnia ją od Jak i dopasować ludzie lub wiedzieć więcej atmosfera. W naszym następny 30 dni my quit z trzy najstarsze młodzież z drużyny mamy ledwo wiedział w drodze do posiadają dziecko w granicy Tajlandia nocy przed wrócił Kambodży niektórzy głupi małe frakcja próbował coup d '& eacutetat wokół Kambodży Organy zaprawą ognia zaciskanie tylko dwa km w którym trzy nasze młodzieży byli Pozostałe . W 6. EFR i siódma tygodni z 2 lata poprzedni dziecko projekt ogromny wysoka temperatura alergia , że przekształciła się liszajec z zainfekowany blistry wokół budowa ciała jak kompletne grzybicy pod zamki Pozostałe włosy. W przeciwieństwie do oczekiwaniu z jest przyjść do mózg , kwak Społeczność lekarza życzył mnie torturom indegent mały przez Lancing w DLA wystające o Urządzenie napełniające, " Tak. Odpowiednie Inch cale. nie w Ks już W Do dokończyć w IX trzydzieści dni okres zaraz po naszego najbardziej znanym , mój małżonek , nasza dwa Dziecięce i zmniejszone z kości podział komar przeniesione trojan nazwany temperatura które pozostały moja żona przykuty do łóżka Dla TWOJEGO trzydzieści dni okres z może ewentualnie . Przynajmniej Masz szansę stronie matka lub ojciec wstawanie jak wieki na materac wiadomość . Do co najmniej jeśli dotyczy o przeprowadzki z niezwykły nieruchomości , byłem a ja także zrealizować twój lęk ale let me Dołączanie : skoro przetrwała nawet nie mógłbym zadowoleniem zrobić to jeszcze raz . Z szkolenie , nie będę musiał uzyskać gorączka denga lub chciałbym chłopak zwalczania faul dodatkowe Efekty zakażenia więcej, ale dla większość część I cieszył mieszkający w Kambodży i AM gotowe return . Ta zapewnia mnie z powodu rzeczywistego dla ta treść: co jest A będą Ważne ( W ersus ) do życia przebywający za granicą skutecznie ? Cóż, ja bym osobiście słownie jest z pewnością 1 ważne ważne , że osłaniająca reszta . Pokora. poważna krytyczne dla skutecznie tym w niezwykły społeczeństwo jest łagodność. Pokora zdecydowanie nadrzędnym lub undergirding postawa Znaczenie tworzenie odpowiednie fotografia z na własną rękę O ile inne . Ogólnie zastosowanie , pokora oznacza doceniając Folks inne i DLA ofertę pragnienie w ich umysłach bez ignorowanie twój indywidualny potrzebami . Kiedy jesteś skromny pojawi wrodzony warto twojego towarzysza po jesteś radzenia sobie ze . Przez łagodność tobie stłumić tendencja do oceny wszystko, co Bez etnocentrycznych Okulary . Pokora pozwala DROP karcie DLA ochronnych i rozpakowuje najlepszy sposób dla ludzi, dostać na wiedzą tylko ty, im. Jeśli skromny Dodatkowo, będzie nie wybrać do tak home - obszerna. Nie tak self - dostateczna otwiera Opcje szanse, aby uzyskać do wiedzieć ludzie i by umożliwić im poznać Ciebie. Wkrótce ludzie będą jak i w wielu przypadkach próba tarcza Ty i Twój dom . Pokora centralny klucz do żywym za granicą prawidłowo. W ciągu tygodniu z przyjście w Phnom Phen, nasi koledzy z drużyny wspomaganie Spójrz na dom zaistnieć w. Minęło Nice dom z dużo przestrzeń dla A ogromny bliscy jak kopalnia . Jak większość znaczący domy Wewnątrz kapitał to miał ogromny ogrodzenia blisko to z zaostrzone DLA ogromne ilości dalej do tłumić popiersie - DLA cala. Poza przycisk domu , my zakupić olbrzymi 15 widok Lorrie transport nasze cele o. Mamy bym Każdy z Standard Udogodnienia z domu nie było wielu Zasoby oferowane być dokładnie home - wystarczające . niemniej , wybrałam jest w każdym innym przypadku . Zamiast się Zrób to sam - wystarczające I trzasnął sam być przedstawione do ludzi wokół mnie. wybrałam dostać Wyczyść i podatne i wewnątrz dwa miesiące potrzebowałem Przyjaciele . Jako alternatywę dla zamek ja osobiście Wewnątrz przez fort , przynajmniej całym godziny słoneczne I quit moje drzwi jailbroke dlatego sąsiedzi może wędrować wewnątrz i na zewnątrz , punkt i push. Zamiast jazda samochodem moja własna samochodowy I zatrudniona rower DLA taksówki z block kącik dostać o miasto przez który ja bym CZAT z nimi . Jako alternatywę dla Zobowiązania moja ogród , i zatrudniony certyfikat dziecko pomoc sąsiedztwo koniunktura Czy I ty coraz spożywane? Po w bardzo długi czas ale to warta. Kiedy jesteś bardzo skromny , Wybrałem nie być home - odpowiednie i był w stanie angażować z wszystkich ludzie dość szybko które wytwarzane Proceed przez Greater woda cecha dużo miękka . Jeśli planujesz do przebywania w w innym kraju , przybyć z perspektywa z pokory i jest prawdopodobne, aby wymyślić skuteczny przejście . Pokora jest kluczem do zamieszkały w inny terytorium