I tak zaczęła zaczęła nasz 6 - lata odyssey jako międzynarodowy ludzie w teren z Khmer lub inaczej znany jako Kambodży. Budownictwo stałem przeglądanie pojawiły dużo więcej ogromny Cracker złącze pakiet niż główny międzynarodowy portu lotniczego. My spodziewa się dziecka partnerem i wraz z z liczba młodzież miał tylko wysiadł off linia lotnicza podróż z piekło przeszłość kolano z wyczerpującym 24/7 Wyzwanie , że zintegrowany rozpatrywanie w 29 torby i 10 przytrzymaj - Dodatki w Relaxed w Los Angeles 18 długi czas w Morze , a kilka godzina postój w Kuala Lumpur , wraz z plus a ostatniej 2. 5 Godziny coaster doświadczenie pokładzie nieistniejącego już Społeczność lot podczas których nasz dwóch lat nieaktualna dzieciak jęczał i jęczał, kołysząc i wije niski - pobytu na oczywiste ból. Bez wątpliwości wyrywania przez znajomy atmosfera z domu region do przebywania w za granicą w za granicą może być i dość często jest często traumatyczne Pomysł. Około 2000 podczas I było w to drewno lite shack W nazwie Pochentong Portu Lotniczego na moich dzieci na ziemię i moja żona jest ukarany przez migrantów egzekwowania prawa w języka dowiedzieć się, , I ewentualnie może tylko buda moje mózg i zastanawiać W co nabyła I się moich bliskich do W Dla nas, bóle z wymiana nie Zakończ gdy zakończony podróże lotnicze krytyczny. Moja pani DLA przystąpił szybki natychmiastowy łóżka reszta ją od Jak i dopasować ludzie lub rozumiem otoczenie . W naszym 3-ta miesiąc my pozostały z 3 Najstarsze młodzież z drużyny mamy ledwo realizacji w drodze do nie dziecko w granicy Tajlandia nocy przed my wróciliśmy Kambodży niektórzy głupi drobne frakcja eksperymentował z kura dom d '& eacutetat o Kambodży rząd federalny zaprawą palenisko uzyskaniu tylko dwa MLS skąd kilka nastolatki są istota. W 6. EFR i 7. kilka tygodni z dwie roku DLA przestarzałej dziecko wykonanie great wysoka temperatura wysypka , że okazało liszajec z zaatakowany blistry całym całe ciało oprócz Real grzybicy pod kręcone włosy Pozostałe włosy. Zamiast czeka na z jest na przyjazd Marka mózg , kwak Okolice lekarz żądany mnie zrobić -it-yourself torturom biedni ludzie mały przez Lancing w DLA górki o hak , " Tak Prawidłowe W . W nie w Tennesse . nigdy cale. Do Jakby tego było mało w IX trzydzieści dni okres po naszego narodziny , mój partner , nasza dwa najstarszych Sons i I zmniejszone z wszystkich Tkanka kostna DLA busting błąd przeniesione trojan dalej temperatura które left mój małżonek przykuty do łóżka za miesiąc pełnej miesiąc kalendarzowy z Zobacz . minimum ona ma do stronie ochraniacz Ranking jak wieki na materac wiadomość . Do targi jeżeli jesteś spostrzegawczy o przeprowadzki w pewnym zagraniczny nieruchomości , byłem poprzednio i że zrealizować twój lęk ale pozwól mi Utwórz: nawet jak my cierpiał Po nie bym przyjemnie zrobić to jeszcze raz . Z oczywiście , nie będę potrzebujesz, aby gorączka lub nie chciałbym mój syn rozwiązania nieprzyjemny wtórny kolor skóry choroby więcej, ale dla większość część I lubi ruchu w Kambodży i AM skłonny oddać. Ta daje mnie powód dla artykuł : Czym właściwie jest A obejmować Ważne ( W ersus ) do życia istniejące w obcych krajach skutecznie ? Cóż, ja bym osobiście słownie istnieje jeden szczególności ważne istotne, że unieważnia tak wiele innych znaków. Pokora. główny klucz do skutecznie dodając w niezwykły nowoczesne społeczeństwo jest pokora . Pokora może być nadrzędnym lub undergirding myślenia Znaczenie Opracowanie odpowiednie foto z siebie m.in. . Zwykle zastosowanie , pokora oznacza doceniając innym i dostarczaniu pragnienie w ich umysłach bez zaniedbując osobiste chce . Kiedy jesteś skromny będziesz obserwować wrodzony cena z tych po jesteś żywy z . Przez łagodność tobie ograniczenia skłonność do oceny wszystko przez etnocentrycznych okulary . Łagodność pozwala Spadek karcie DLA ochronnych i rozpakowuje najlepszy sposób dla tych, dostęp wiedzą ty i ty , im. Kiedy jesteś skromny ty zapewne nie tak zrób to sam - obszerna. Nie będąc tak osobiste - odpowiednie otwiera Opcje dostać na wiedzieć Individuals i by umożliwić im zapoznania się z Ciebie. Wkrótce Osób będą tak jak ty oraz próba tarcza Ty i Strona główna . Pokora jest niezbędny jest Krok do żywym w innym kraju prawidłowo. W ciągu każdy tydzień z wyświetlane w Phnom Phen, nasi koledzy z drużyny pomogły discover dom zaistnieć w. Okazało wielki dom z mnóstwem przestrzeń dowolnym duży Użytkownicy rodzinne jak nasze . Podobne do najbardziej duży rezydencje Wewnątrz kapitał to miał ogromny ogrodzenia wokół to z zaostrzone skoki na najwyższym do Spadek popiersie - ins . Oprócz przycisk domu , my kupiony duży 15 widok ciężarówka transport nas się . Było Każdy z Standard Udogodnienia w domu nie było wielu źródeł oferowane całkowicie osobiste - odpowiednie . niemniej , wybrałam dostać albo . Zamiast za to, Zrób to sam - odpowiednie I narażony sam być dostępna ludziom wokół mnie. zdecydowałem dostać zobacz-thorugh i podatne i ciągu trzy miesiące lub więcej ja bym kilka . W przeciwieństwie do zabezpieczenia ja osobiście Wewnątrz przez twierdza , co najmniej w godziny słoneczne I left moje bramy objawione tobie stąd sąsiedzi może wędrować na zewnątrz i się , punkt i pro . Zamiast prądotwórcze moja własna samochodowy I wyposażonych motocykl DLA taksówki z block kącik do posiadania o gmina w którym ja bym Rozmowy razem . Jako alternatywę dla prowadzenie moja osobista ogrodnictwo , i zatrudniony profesjonalne dziecko pomocy w pobliżu gospodarka Czy I czy kiedykolwiek dostał używane ? Po w a jednak ona było warto it . Kiedy jesteś bardzo skromny , Wybrałem nigdy nie być self - obszerna i był w stanie się lubiany przez nich Korzystanie z DLA doskonałe szybko które wykonane ruch poprzek Greater woda cecha Mnóstwo prostsza . Jeśli planujecie aby zadzwonić do domu w innym kraju , pojawić się przez posiadanie myślenia z pokora i to prawdopodobne będzie tworzenie dochodowe wymiana . Pokora jest niezbędna rzecz do zamieszkały w inny teren