Byt zГЎsadnД› nehodnotГm pokud se nebrodГm po kolena ve sraДЌkГЎch - chodГm tam ЕЎukat, na exkurzi si mЕЇЕѕu zajГt do bytovГ©ho studia.StaДЌГ mi pouЕѕitelnГЎ koupelna,ДЌistГЅ ruДЌnГk a ДЌistГЎ postel,a ani ta nenГ podmГnkou, uЕѕ jsem se spokojil i s ДЌistД› povleДЌenou matracГ na podlaze.Nejsem ЕѕГЎdnГЅ HOGO FOGO.
http://www.sexyhratky.com/vitejte.htm...PROДЊ MYSLГЌЕ ? doufГЎm Еѕe ne dick.harry pГЕЎe:nalim pГЕЎe:At zbytecne neztracite cas s nickem DeNiSsSkA15 a jejim smyslem pro humorja: ...blablaDeNiSsSkA15: urcite cekam az se nekdo normalni ozve kterej jen nepise pismenkaja: mas vlastni prostory ?DeNiSsSkA15: ano mam vlasny bytja: takze jsi tam sama ?DeNiSsSkA15: joja: kecasDeNiSsSkA15: proc bych mela??jar: taky nechapu proc to delasDeNiSsSkA15: taky nechapu proc nechapes prdelVarovani - ma kapavkulotonak pГЕЎe:PROДЊ MYSLГЌЕ ? doufГЎm Еѕe ne dick.harry pГЕЎe:nalim pГЕЎe:At zbytecne neztracite cas s nickem DeNiSsSkA15 a jejim smyslem pro humorja: ...blablaDeNiSsSkA15: urcite cekam az se nekdo normalni ozve kterej jen nepise pismenkaja: mas vlastni prostory ?DeNiSsSkA15: ano mam vlasny bytja: takze jsi tam sama ?DeNiSsSkA15: joja: kecasDeNiSsSkA15: proc bych mela??jar: taky nechapu proc to delasDeNiSsSkA15: taky nechapu proc nechapes prdelVarovani - ma kapavkuProtoze jsem to od ni chytil, dnes jsem dostal vysledky a antibiotikadick.harry pГЕЎe:lotonak pГЕЎe:PROДЊ MYSLГЌЕ ? doufГЎm Еѕe ne Varovani - ma kapavkuProtoze jsem to od ni chytil, dnes jsem dostal vysledky a antibiotika[/quote]noo tak to je super... , budu muset navЕЎtГvit doktora lotonak pГЕЎe:dick.harry pГЕЎe:lotonak pГЕЎe:PROДЊ MYSLГЌЕ ? doufГЎm Еѕe ne Varovani - ma kapavkuProtoze jsem to od ni chytil, dnes jsem dostal vysledky a antibiotikanoo tak to je super... , budu muset navЕЎtГvit doktora [/quote]zalezi kdy jsi s ni byl, inkubacni doba je az 3 tydnylotonak pГЕЎe:dick.harry pГЕЎe:lotonak pГЕЎe:PROДЊ MYSLГЌЕ ? doufГЎm Еѕe ne Varovani - ma kapavkuProtoze jsem to od ni chytil, dnes jsem dostal vysledky a antibiotikanoo tak to je super... , budu muset navЕЎtГvit doktora [/quote]ted mi psala ze nemaPГЎnovГ©, DeNiSsSkA15 mi automaticky bez problГ©mЕЇ nabГdla sex bez (jasnД› poloЕѕenГЎ otГЎzka - fakt to chceЕЎ s gumou?). NechtД›l jsem, takЕѕe kondom mi asi uЕЎetЕ™il pД›knou polГzanici, kterou bych doma tД›Еѕko vysvД›tloval...lomikar pГЕЎe:PГЎnovГ©, DeNiSsSkA15 mi automaticky bez problГ©mЕЇ nabГdla sex bez (jasnД› poloЕѕenГЎ otГЎzka - fakt to chceЕЎ s gumou?). NechtД›l jsem, takЕѕe kondom mi asi uЕЎetЕ™il pД›knou polГzanici, kterou bych doma tД›Еѕko vysvД›tloval...ona to snad dela schvalne. vyhnete se ji obloukem a to hodne velkymmimochodem, kontaktoval jsem ji s tim, ze ma kapavku a mela by se lecit. nebudu opakovat co mi rekla.SmazГЎno.mГЎ nД›kdo zkuЕЎenost s andrejka-aja ?gratuluji stastnym vyhercum bezplastenkove akce k ziskani potrebnych pozitivnich zkusenosti... drzte se kluci, at nejsou zadne komplikace.dick.harry pГЕЎe: Varovani - ma kapavku ......zalezi kdy jsi s ni byl, inkubacni doba je az 3 tydnyInkubaДЌnГ doba u kapavky - v 90% zhruba 3-5 dnЕЇ, jen vГЅjimeДЌnД› 10 - 14 dnЕЇ...ale je fakt, Еѕe mЕЇЕѕe probГhat asymptomaticky... vulcan pГЕЎe:dick.harry pГЕЎe: Varovani - ma kapavku ......zalezi kdy jsi s ni byl, inkubacni doba je az 3 tydnyInkubaДЌnГ doba u kapavky - v 90% zhruba 3-5 dnЕЇ, jen vГЅjimeДЌnД› 10 - 14 dnЕЇ...ale je fakt, Еѕe mЕЇЕѕe probГhat asymptomaticky... KdyЕѕ uЕѕ tomu Е™ikГЎte adrenalinovГЅ sport...jakou jste si namД›Е™ili hodnotu? Pokud je to pravda a ona vГЎs nakazila, tak si ale uvД›dom-me, Еѕe jГ taky nД›kdo musel nakazit. NejspГЕЎ jinej nornГk, kterej to stejnД› tak muЕѕe roznГЎЕЎet po jinejch dД›vkГЎch.drapper pГЕЎe:vulcan pГЕЎe:dick.harry pГЕЎe: Varovani - ma kapavku ......zalezi kdy jsi s ni byl, inkubacni doba je az 3 tydnyInkubaДЌnГ doba u kapavky - v 90% zhruba 3-5 dnЕЇ, jen vГЅjimeДЌnД› 10 - 14 dnЕЇ...ale je fakt, Еѕe mЕЇЕѕe probГhat asymptomaticky... KdyЕѕ uЕѕ tomu Е™ikГЎte adrenalinovГЅ sport...jakou jste si namД›Е™ili hodnotu? Pokud je to pravda a ona vГЎs nakazila, tak si ale uvД›dom-me, Еѕe jГ taky nД›kdo musel nakazit. NejspГЕЎ jinej nornГk, kterej to stejnД› tak muЕѕe roznГЎЕЎet po jinejch dД›vkГЎch.Nebo nД›jakej jejГ pЕ™iДЌazenej ДЌi smaЕѕkoidnГ kГЎmoЕЎ. U tД›chto "yntelygentek" by se ДЌlovД›k nedivil niДЌemu. NaЕЎtД›stГ jsem nemД›l, nelГbila se mi na fotkГЎch.
Ta Lucka mЕЇЕѕe bГЅt dobrГЎ prozatГmnГ nГЎhrada, ale pozor, ona je v citech profik a ty ne...a umГ s tebou zachГЎzet (ty drobnГ© milГ© detaily). nNic ve zlГЅm, je to pЕ™ГjemnГ©, mД› taky tЕ™eba Е™ГkГЎ oblГbenГЎ kurviДЌka "dej na sebe pozor rГЎda jsem tД› vidД›la...std, polibek pЕ™i odchodu ..) je to fajn, ale... aaA vД›z, Еѕe tyhle holky jsou zvyklГ© na statisГce mД›sГДЌnД›, ty lepЕЎГ...coЕѕ, tedy, by mohl bГЅt problГ©m.Micky(MГro), neber to osobnД›, jГЎ to tak napsal proto, Еѕe to takГ© znГЎm z vlastnГ zkuЕЎenosti, kdyЕѕ ti po nД›jakГ© dobД› oblГbenГЎ sleДЌna Е™ekne, Еѕe kdybys nebyl Еѕenatej, chtД›la by tД› vidД›t co nejДЌastД›j, zaДЌnete si svД›Е™ovat osobnГ vД›ci a vymД›Е€ovat pЕ™ГjemnГ© smsky, tak mГЎЕЎ dojem, Еѕe jsi jedinej, borec a tak. NaЕЎtД›stГ jiЕѕ dЕ™Гve pЕ™ed tГmto zkuЕЎenГ varovali na EOL, takЕѕe jsem rychle vytyДЌil mantinely hlavnД› u sebe v hlavД›. TakЕѕe trvГЎ to uЕѕ 4 roky, nedГЎvno jsme mД›li vГЅroДЌГ:), ale stejnД›, kdyЕѕ zapomenu na penГze a pЕ™esto, Еѕe vГ Еѕe o nД› nepЕ™ijde, tak obratem volГЎ, zda jsem na "nД›co" nezapomД›l. ZatГm co tohle pГЕЎu, pЕ™iЕЎla sms jak se jГ stГЅskГЎ, odpovГm Еѕe mД› taky a Еѕe pЕ™ijdu pЕ™ГЕЎtГ tГЅden. TakЕѕe to ber tak, Еѕe takhle je to pЕ™ГjemnД›jЕЎГ, ale nesmГ ti to pЕ™erЕЇst pЕ™es hlavu. PЕ™eji Ti hodnД› pЕ™ГjemnГЅch zГЎЕѕitkЕЇ aЕҐ uЕѕ s Luckou, nebo s jinГЅmi, buДЏ zdrГЎv.Vanaku,to teprve bude tragГ©die.Furt to akorГЎt lepГm a lepГm ten nГЎЕЎ vztah.StГm zachГЎzenГm si připadГЎm jako doma protoЕѕe moje starГЎ to tu vЕЎechno vede.I mě musГm se přiznat.NumГm se hГЎdat a proto radЕЎi drЕѕГm hubu a přitom mi to tady patřГ.VidГЕЎ jak jsem dopadl.a co se tГЅče financГ řekneme Еѕe jsem 40% nad rep.průměrem měsГčne v brutto.UmГm se o sebe jak vidГЕЎ postarat sГЎm.PenГze nejsou vЕЎechno.VidГЕЎ jak jsem jГЎ dopadl svoje bydlenГ mГЎmВЁ,auto v řГЎdů staticГců a jsem stejně v prd....ZdГЎrek Jagosy,no vidГЕЎ tobě aspon někdo pГЕЎe mě Lucka nenapГЕЎe.VaЕѕ si toho Jagosy Еѕe ti ta tvoje milenka pГЕЎe.DГky za vaЕЎe rady.To myslГm chlapci opravdu vГЎЕѕně.Micky Anonymous pГЕЎe:Co poЕ™ГЎd pГЕЎete o Lucce, byl jsem u nГ 2 x a sex obyДЌ, teДЏ je dobrГЎ baba na DubinД› v non stop privГЎtu, blond, pevnГЎ , ЕЎtГhlГЎ mladГЎ, sice malГЅ kozy ale jinak vГЅbornГЎ. KouЕ™ bez , vrazila si ho tam aЕѕ po mandle... pГchal jsem ji ze zadu a pЕ™itom jГ vrazil prsty do prdele ... pД›knД› kЕ€uДЌela... no super. MГЎ inzerГЎt na
http://www.pit.cz - non stop privГЎt, nebo sexy zadeДЌky. Kurev je tam vГc, ale ostatnГ prЕЇmД›r.
----------------------------------------------------------------------------